,

Ursul păcălit de vulpe

Scena din Ursul pacalit de vulpe

Ești pregătit pentru un spectacol plin de umor și învățăminte? „Ursul păcălit de vulpe” prinde viață pe scena Teatrului Ion Creangă, oferindu-ne o perspectivă actuală asupra lăcomiei și prostiei, într-un mod anecdotic și plin de haz.

În acest spectacol în spectacol, vulpoiul distins va juca rolul principal, fiind lacom și viclean în încercarea sa de a păcăli țăranul și ursul. Cine dintre cei doi va fi mai ușor de „cucerit”? De ce se spune că ursul a rămas fără coadă? Răspunsurile la aceste întrebări vor fi dezvăluite în timpul spectacolului captivant. Iar totul va fi povestit de un personaj special, un Pește histrionic.

De data aceasta, îi îndemnăm pe cei mici să fie atenți la eroi și personaje, să nu cadă pradă amăgirilor și vorbelor vulpoiului. Prin intermediul acestei povești amuzante, copiii vor învăța să fie precauți și să nu se lase înșelați de aparențe sau de promisiuni tentante.

Așadar, pregătește-te să fii captivat de jocul de-a vicleșugul și să te amuze situațiile comice din „Ursul păcălit de vulpe”. Un spectacol plin de învățăminte și distracție te așteaptă la Teatrul Ion Creangă!

Preț bilet (Casa de Bilete) – 30 lei
Preț bilet (Online) – 31,54 lei

Distribuție

  • Vulpoiul: Alexandru Pric
  • Ursul: Cristian Boeri
  • Peștele / Țăranul: Ciprian Niculae

Creație

  • Regia și scenografia: Andrei Rădu
  • Scenariul: Valeria Stoia
  • Muzica: Radu Mihalache

Sursa Teatrul Ion Creangă


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *