,

Povești cu fire

Vă invităm să călătoriți alături de mine într-o experiență captivantă și unică, într-un tărâm magic în care întâlnirile neprevăzute își spun povestea. În fața noastră se desfășoară o sferă uriașă de lână, iar trei personaje fascinante apar treptat, ducându-ne într-o călătorie în timp și spațiu. Unul vine din trecut, altul trăiește în prezent, iar cel de-al treilea călătorește din viitor.

Suntem înconduși de un fir invizibil care ne ghidează prin acest univers misterios. Oare aceste personaje sunt zeițe protectoare sau au vreo legătură cu Luna, Soarele sau Pământul? Întrebările ne învăluie, iar răspunsurile le descoperim pe parcurs.

Spectacolul „Povești cu fire” este o experiență ce stârnește imaginația și curiozitatea în inimile tuturor participanților, indiferent de vârstă. Este o narațiune plină de emoție, descoperire și mișcare, ce ne provoacă să ne desprindem de realitate și să explorăm necunoscutul. În acest univers atemporal, veți fi captivați de metafore și senzații care vă vor însoți în amintiri și vise.

Preț bilet (Casa de Bilete) – 30 lei
Preț bilet (Online) – 31,54 lei

Distribuție

  • Cu: Andreea Gaica, Andreea Mera și Andra Mirescu

Creație

  • Un spectacol de: Andra Burc
  • Scenografia: Viaceslav Vutcario
  • Muzica: Radu Mihalach

Sursa Teatrul Ion Creangă


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *