,

Povestea calului – parada cu acrobații fascinante și echitație

Povestea calului

Povestea calului este un spectacol dedicat iubitorilor de cai și de numere fantastice de echitație, dresuri și acrobații cu aceste animale speciale

  • Tip eveniment: Spectacol de circ
  • Vărstă recomandată: audiență generală
  • Durată:80 min
  • Locație: Circul Metropolitan București SPECTACOL IN SALA, Aleea Circului 15, București
  • Bilete: de la 32,4

Timp de aproximativ 80 de minute, veți fi martorii unei parade acrobatice fascinante, în care protagoniștii principali sunt grațioșii și misterioșii cai. Acești nobili călăreți vă vor învălui simțurile cu frumusețea, eleganța și farmecul lor.

Echipați-vă cu entuziasm și pregătiți-vă pentru o experiență plină de emoție și admirație. Spectacolul „Povestea calului” combină armonios elemente contemporane de acrobație, numere de echitație, artă a înaltei școli și dresaj al cailor.

Este o oportunitate perfectă de a petrece timp de calitate alături de întreaga familie. Așezați-vă comod și lăsați-vă purtați într-o lume de farmec și aventură. Spectacolul aduce în prim-plan talentul, antrenamentul riguros și conexiunea unică dintre călăreți și cai.

Vă garantăm că veți fi captivați de mișcările gratioase ale cailor și de abilitățile uluitoare ale artiștilor. Această reprezentație unică vă va purta într-o călătorie prin emoții intense și vă va oferi un spectacol de neuitat.

Așadar, nu ratați ocazia de a fi martorul unei experiențe spectaculoase și pline de magie. Artiștii Circului Metropolitan București vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă încânta și a vă provoca imaginația într-un mod extraordinar.

Rezervați-vă locurile și pregătiți-vă pentru a fi transportați într-un univers fermecător, unde călăreții și caii creează împreună o poveste magică. Spectacolul „Povestea calului” este aici pentru a vă oferi o experiență de neuitat, în care pasiunea și eleganța se întâlnesc într-un dans fascinant între om și animal.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *