,

La un metru de tine

Un metru de tâmplărie devine pur și simplu magic în acest spectacol plin de joc și imaginație! Te vei întâlni cu un fluture jucăuș, un căluț nărăvaș și un balon-pătrățel, toate transformate în forme surprinzătoare. Este ca și cum o fereastră se deschide spre lumea minunată a jocului și aventurii, unde imaginația nu are limite.

Dar această poveste este și despre cum interacțiunile dintre oameni pot schimba complet universurile noastre interioare. Întâlnirea dintre doi protagoniști, El și Ea, într-un spațiu creat cu ajutorul unui simplu metru de tâmplărie, dă naștere unor noi forme de acțiune, gânduri și sentimente. Totul este subliniat de o coloană sonoră plină de viață, care poate varia între un allegro energic și un piano suav.

Pregătește-te să fii captivat de această experiență extraordinară, în care jocul și sunetul se împletesc pentru a-ți aduce bucurie și emoție. Vei fi martorul unei călătorii unice în lumea imaginației și vei descoperi că, uneori, chiar cele mai simple lucruri pot crea povești magice și neașteptate.

Preț bilet (Casa de Bilete) – 30 lei
Preț bilet (Online) – 31,54 lei

Distribuție

  • Ea: Andra Mirescu
  • El: Tudor Morar

Creație

  • Regia și scenariul: Andrea Buzzetti (Teatrul La Baracca-Testoni Ragazzi, Italia)
  • Mișcare scenică: Andra Burcă
  • Asistent regie: Magda Coroiu

Sursa Teatrul Ion Creangă


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *