Film Trolii : Se strânge trupa | Trolls Band Together

Film Trolii : Se strânge trupa | Trolls Band Together 20 octombrie 2023

Trolii : Se strânge trupa | Octombrie 20, 2023 (Romania) Rezumat: Poppy descoperă că Branch a făcut odată parte din trupa de băieți „BroZone” împreună cu frații săi, Floyd, John Dory, Spruce și Clay. Când Floyd este răpit, Branch și Poppy pornesc într-o călătorie pentru a-și reuni ceilalți doi frați și a-l salva pe Floyd.
Țări: United StatesLimbi: English

După două filme pline de prietenie și flirte amuzante, Poppy (Anna Kendrick) și Ciot (Justin Timberlake) au devenit în sfârșit un cuplu oficial! Da, e adevărat, #cioppy e acum pe buzele tuturor!

Dar, surpriză, Poppy află că Ciot ascunde un secret. În trecut, el făcea parte din trupa adorată de ea, BroZone, împreună cu cei patru frați ai săi. Aceștia erau : Floyd (Troye Sivan), John Dory (Eric André; Sing 2), Spruce (Daveed Diggs) și Clay (Kid Cudi). Când viața lor s-a dat peste cap, Ciot a fost separat de frații săi și de trupa lor, iar nici nu și-a mai văzut frații de atunci.

Dar când Floyd, unul dintre frații lui Ciot, este răpit pentru talentul său muzical de către două personaje dubioase – Velvet (Amy Schumer) și Veneer (Andrew Rannells) – Ciot și Poppy pornesc într-o călătorie aventuroasă și amuzantă. Misiunea lor? Să găsească ceilalți frați și să-l salveze pe Floyd. Aventurile lor pline de peripeții și momente emoționante vor schimba pentru totdeauna lumea muzicii pop în noul film Trolii.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *