,

Edenland Park

Vârstă recomandată: 0 luni +

Facilități:

 • Parcare (Peste 1000 locuri de parcare)
 • Căsuțe pentru cazare
 • Pavilioane pentru petreceri cu posibilitatea închirierii
 • Mâncare și băutură
 • Multiple activități (lista mai jos)
 • Toalete

Taxe (de consultat site-ul):

 • Intrare (15 lei de persoana; copiii până în 3 ani au acces gratuit)
 • Parcare (5lei/ora (primele 30 minute gratuit))
 • Activități (inclusiv abonamente, preturile variază)
 • Inchiriere casuțe sau pavilioane (în funcție de preferinte)

Adresă: Str. Cantonului Nr. 12 Balotesti, Ilfov

Program:

 • 10 – apusul soarelui

Activități

Trasee in copaci

Vârstă recomandată 4-16+ ani

În timpul aventurii, vei fi independent, cu instructori pregătiți pentru asistență.

Cele 14 trasee pornesc de la nivelul PICI pentru vâstele 4-6 ani, la 1 m înălțime (însoțitor obligatoriu) și ajung până la TARZAN pentru vârsta minimă de 16 ani (urcarea se face doar în prezența unui instructor)


Loc de joacă pentru copii

Vârstă recomandată 2-9 ani

Locul de joacă este ideal pentru ca cei mici să exprima creativitatea și se pot distra în siguranță. Parcul este o oază de relaxare în mijlocul naturii, oferind părinților un loc de odihnă în timp ce copiii se bucură de aventură.

Am amenajat întregul spațiu de joacă având în vedere siguranța celor mici. Aici veți găsi echipamente de joacă, zone de cățărat, tobogane, leagăne, balansoare, trambuline și insule de nisip. Locul de joacă este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 9 ani, oferindu-le o experiență plină de bucurie și distracție într-un cadru natural și prietenos.


Eden Jump

Vârstă recomandată 12-16 ani cu acordul părinților; 16 ani + fără accordul părinților

Edenland Park oferă o experiență palpitantă pentru cei aventuroși: saritura Eden Jump de la 15 metri înălțime, asigurată complet și cu asistență din partea unui instructor specializat. Caderea inițială de aproximativ 4 metri și balansul tip pendul creează o senzație unică, inundând corpul cu emoții intense și schimbând perspectiva asupra vieții. Este o aventură captivantă pentru toate simțurile, cu o priveliște încântătoare asupra naturii.

Eden Jump este o activitate potrivită pentru evenimente de tip team-building și promovează competiția. Greutatea maximă admisă este de 100 kg, cu mențiunea că circumferința standard a hamului poate să nu se potrivească. Această experiență îți provoacă limitele și îți oferă amintiri de neuitat.


Perete escaladă

Vârstă recomandată copii cu înalțimea minimă 1.20 m

O altă provocare palpitantă – escaladarea unui perete înalt de 12 metri și cu o suprafață de 25 mp. Cu ajutorul instructorilor specializați și a personalului de asistență, puteți explora latura voastră de aventurier și vă puteți testa abilitățile fizice și rezistența mentală.

Pentru a participa, puteți achiziționa bilete individuale sau un abonament valabil timp de 6 luni. Descoperiți emoția și satisfacția de a cuceri înălțimile într-un mediu sigur și captivant.


Închiriere bicicletă

Vârstă recomandată copii ce pot folosi biciclete de adulți

Puteți vizita parcul și cu propria bicicletă sau puteți închiria una pentru a evada de la zgomotul și poluarea vieții urbane, înconjurați de verdeața și prospețimea pădurii. Este un mod ideal de a scăpa de stresul cotidian și de a vă bucura pe deplin de natură.

Există scaune speciale pentru cei mici.


Echitație

Vârstă recomandată pentru echitație 7 ani +; pentru plimbarea pe ponei: copii cu greutatea până in 30 kg

La Eden Ranch, caii sunt găzduiți în boxe spațioase, beneficiază de o îngrijire atentă și sunt hrăniți cu alimente de cea mai bună calitate. Există facilități complete pentru un antrenament optim, inclusiv un manej exterior de 4200 mp cu teren de nisip de cuarț și un manej acoperit de 800 mp pentru antrenamente în întuneric.


Zooland

Vârstă recomandată 0 luni +

Printre cele peste 10 atracții și activități în natură se regăsește și Zooland, o experiență unică destinată întregii familii. Aici veți avea ocazia să întâlniți și să cunoașteți diverse specii de animale, precum struți, camile, capre pitice, pauni, caprioare, lame și multe altele.

Zooland vă oferă oportunitatea de a vă deconecta de la cotidian și de a vă bucura de interacțiunea directă cu animalele într-un mediu relaxant și captivant. Pe lângă plimbările pe aleile parcului, veți descoperi detalii fascinante despre fiecare specie și veți beneficia de servicii veterinare de înaltă calitate, asigurând astfel o experiență educativă și sigură pentru întreaga familie, în special pentru cei mici și pentru cei curioși de natură.


Minigolf Land

Vârstă recomandată 4 ani +

Minigolf-ul este un joc de distracție activă, nu un sport, și nu necesită talent sau experiență în acest domeniu. Oricine poate juca alături de familie, prieteni sau colegi de muncă în orice zi, indiferent dacă este weekend sau în cursul săptămânii. Este ideal pentru îmbunătățirea abilităților de logică, coordonare ochi-mână, concentrare, dexteritate, precum și de analiză și logică.

La Minigolf Land se pot organiza evenimente de teambuilding și activități pentru grădinițe, școli și licee, având un concept distractiv și diferit, special creat pentru a apropia persoanele din grup, a promova lucrul în echipă și a socializa activ.


Airsoft

Vârstă recomandată 5 ani +

Airsoft este un joc sportiv practicat atât individual, cât și în cadrul evenimentelor de tip team-building. Acesta implică simularea unui conflict sau îndeplinirea de misiuni folosind replici de arme reale care lansează proiectile sferice non-metalice. Poligonul Edenland oferă un loc ideal pentru exersarea tirului sportiv cu arme de airsoft, având replici precise și bile de plastic biodegradabile.

Poligonul este potrivit pentru toate categoriile de vârstă, oferind siguranță și supraveghere din partea instructorilor specializați. Sunt disponibile sesiuni de tragere cu pistoale, puști mitralieră și chiar posibilitatea de a experimenta rolul unui lunetist. Se pun la dispoziție modele variate de replici, inclusiv opțiuni pentru cei mici.


Tir cu arcul

Vârstă recomandată 5 ani +

Poligonul de tir cu arcul din Edenland se adresează atât începătorilor, cât și avansaților, copiilor și adulților. Sunt disponibile patru culori de tragere pentru adulți și patru pentru copii. Sesiunea de tragere începe cu explicații privind măsurile de siguranță și regulile de tragere, iar un instructor va fi întotdeauna prezent pentru a vă ajuta și a vă explica pas cu pas cum să vă îmbunătățiți eficiența.


Atelier de pictură

Vârstă recomandată 3 ani +

Atelierul de pictură este locul ideal unde copiii pot da frâu liber creativității și pot picta și colora, iar părinții pot retrăi sentimentul copilăriei. Paradisul culorilor oferă o gamă variată de personaje din povești, desene animate, animăluțe drăgălașe, flori și mașinuțe tridimensionale, așteptând să prindă viață prin talentul micilor artiști.

Pe lângă activitatea de pictură, Atelierul de pictură oferă și alte surprize pentru vizitatorii de toate vârstele, cum ar fi cărți de colorat antistres pentru relaxare, pictură pe machete de lemn, kituri de creație care încurajează creativitatea, puzzle-uri ce pot fi asamblate și pictate, planșe de creație cu diamante și pictură pe materiale textile.


Desene cu nisip

Vârstă recomandată 4 ani +

Atelierul oferă o varietate de planșe cu personaje și desene îndrăgite de cei mici, iar copiii sunt îndrumați să aleagă nisipul colorat și să-și exprime liber creativitatea pentru a realiza imagini frumoase. Participarea la atelier aduce bucurie și la final, copiii vor fi mândri de creațiile lor.


Tenis de masă

Vârstă recomandată 5 ani +

Pentru copiii care sunt neliniștiți sau au dificultăți în gestionarea emoțiilor, tenisul de masă poate fi benefic. Prin practicarea acestui sport, ei pot învăța să reacționeze rapid la loviturile adversarului și să-și dezvolte abilități de organizare și strategie. Tenisul de masă promovează o dezvoltare armonioasă a corpului fără deformări, oferind o combinație între agilitatea în a răspunde la lovituri și rapiditatea în crearea propriei strategii.


Paintball

Vârstă recomandată 10 ani +

Arena de Paintball Edenland este cea mai mare „zonă de luptă” în aer liber din România, cu o suprafață de 4.000 de metri pătrați. Este dotată cu instalație de iluminare nocturnă, pentru a permite asalturi surprinzătoare și pe timp de noapte.

Paintball-ul este un joc total inofensiv care poate fi practicat inclusiv de copii. Pentru ei, este o experiență palpitantă să participe la un joc „shooter live”, departe de ecranul calculatorului.

Paintball-ul dezvăluie trăsături de personalitate precum asumarea riscurilor, luarea deciziilor și disponibilitatea pentru acțiuni colaborative. Astfel, o sesiune de teambuilding la paintball consolidează orice echipă.

Aici găsiți echipamente de protecție bine întreținute. Echipamentul de protecție este furnizat gratuit, în funcție de pachetul de bile pentru care optați. Grupurile trebuie să fie formate din cel puțin 6 persoane.


Tehnici fundamentale de supravietuire

Vârstă recomandată 7 ani +

Programul de pregătire se desfășoară pe o perioadă de două zile, începând în ziua 1 la ora 10:00 și încheindu-se în ziua 2 la ora 16:00. Instructorii militari cu o experiență de peste 25 de ani în armată vor ghida participanții în învățarea tehnicilor de supraviețuire în natură și traiului în condiții de izolare. Această pregătire este deschisă tuturor, inclusiv familiilor și copiilor.

Sursa si toate informațiile necesare pe edenland.ro

Recenzii
Edenland Park
4.5
Based on 5748 reviews
powered by Google
Vali SimaVali Sima
09:12 23 Sep 22
Un loc ideal pentru ieșit cu copiii, foarte multe locuri de joacă, echitație, tir cu arcul, etc. Intrarea este 15 lei, dar se plătește separat la fiecare activitate, echitație ponei 35 lei, acces parc 30 lei, etc. Liber in timpul săptămânii. Recomandread more
Maria Rodica AnaMaria Rodica Ana
07:15 17 Sep 22
Am fost pentru prima data.. Invitata la ziua de naștere a nepotului, celui mic.. Foarte frumos, aer curat.. Vremea frumoasa.. Bine organizat…Multe locuri de joaca, pentru toate vârstele.. Multi copii si parinti si acele chioscuri unde poti să te odihnești , sa bei sau sa mananci ceva.. Cateva terase.. M am plimbat prin pădure, am vazut copii calarind, am vazut caprioare.. Si bineînțeles tirolienele pentu copii de diferite vârste.. A fost o zi minunata! M am simtit foarte bine și pentru ca am fost impreuna cu cei dragi!! ❤️read more
Giorgiana DumitruGiorgiana Dumitru
15:27 13 Jul 22
O locație minunata pentru petrecerea unei zile în familie în mijlocul naturii!! Dincolo de atracțiile oferite, ce am remarcat cu plăcere a fost amabilitatea și disponibilitatea personalului, (mai ales de la trasee și de la echitatie, unde, a propos, nu puteți plăti cu cardul asa ca pregatiti-va cu cash sau va trebui sa mergeți sa scoateți ulterior de la bancomatul de lângă casa de bilete din interiorul parcului, unde se achita activitatile) plus curățenia de la grupurile sanitare (excepțională, având în vedere traficul din parc)!Un minus cu privire la partenerii din zona Snacks&Drinks….ar putea sa își instruiască/aleagă mai cu atenție angajații…d-ra de la Famous Waffles probabil credea ca sunt fascinata de posteriorul expus ostentativ prin rochia mulata tricotata, abia după 5 minute de așteptare și stat cu spatele la mine a catadicsit sa ma întrebe dacă ma poate ajuta cu ceva, însă fără sa se întoarcă …bănuiesc ca da, din moment ce stau în fata standului dvs și aștept din politețe sa terminați ce faceți, d-ra draga, politețe cu care vad ca nu sunteți prea prietena….in fine…Una peste alta, vom reveni cu drag!read more
Iuliana TomaIuliana Toma
18:00 01 May 22
Recomand sa nu mergeți mai târziu de ora 11. Dupa aceasta ora nu prea găsești loc de parcare și de preferat ca achiziționarea biletelor de intrare și activități sa le plătiți online. Se poate plăti și în parc dar cozile sunt imense.read more
Gabriela FloriGabriela Flori
20:46 20 Apr 22
Un loc ideal pentru copii! Au multe trasee, atât pentru copii cât și pentru adulți, animale, terase amenajate în care poți lua masa, tiroliane, perete de escaladat și loc special în care poți trage cu arcul.Atenție! Nu poți intra cu nimic( apă sau sandvișuri, totul se cumpără de la magazinele din interiorul parcului)Prețuri mari!read more
js_loader

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *