Decor Halloween – cum pregătim casa pentru o sărbatoare horror

Decor Halloween – cum pregătim casa pentru o sărbătoare horror…

Halloween este o ocazie perfectă pentru a transforma casa într-un loc plin de magie și mister. Petrecerile de Halloween sunt o modalitate distractivă de a sărbători această sărbătoare în stil propriu. Indiferent dacă sunteți gazda sau oaspeții, organizarea unei petreceri de Halloween poate fi o aventură creativă și memorabilă. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să organizați o petrecere de Halloween de neuitat.

Decorațiuni

Un element cheie al unei petreceri de Halloween de succes este atmosfera. Transformați-vă locuința într-o casă bântuită sau într-un laborator alchimic cu ajutorul unor decorațiuni corespunzătoare. Puneți pânze de păianjen peste mobilier și ferestre, iar scheleții, fantomele și păianjenii pot decora pereții sau ușile. Nu uitați de luminițele de Halloween, care pot adăuga o notă magică întregii atmosfere. Pentru cei mai practici am găsit deja câteva decorațiuni tematice.

Setting the mood

Selectați o listă de redare muzicală adecvată pentru a completa atmosfera petrecerii. Piesele clasice de Halloween, coloanele sonore din filme de groază și muzica energetică de dans pot face minuni pentru spiritul petrecerii. Dacă aveți cunoștințe muzicale, puteți chiar să organizați o mini discotecă. Lumânările ajută la intrarea în atmosferă, înlocuind cu succes electricitatea.

Preparate și decorul mesei – decor Halloween

Pregătiți o selecție de preparate culinare de Halloween care să cucerească papilele gustative și să provoace zâmbete sau fiori. Cu câteva idei simple, puteți transforma preparatele obișnuite în delicii înfricoșătoare. Cum ar fi „degete de vrăjitoare” (cârnăciori cu unghii de migdale), „ochi de dragon” (gălbenușuri umplute cu sos picant) sau „placintă cu viermi” (placintă de mere cu gelatină roșie). De asemenea, puteți prepara băuturi tematice, cum ar fi un „sânge de vampir” (limonadă cu sirop de căpșuni) sau „zombie punch” (un cocktail non alcoolic pentru cei mici). Puteți folosi sucitoarele cu tematica de Halloween pentru fursecuri tematice.

Vesela neagră e fix ce trebuie dar m-am gândit că e o recomandare la îndemână așadar am ales vasele de porțelan de la 58products care sunt adorabile și trimit cu gândul la fantezie și imaginație specifică Halloweenu-lui. În decantorul cu craniu se poate pune un punch non alcoolic pentru cei mici, cu siguranță vor găsi ideea „înfricoșătoare”

Indiferent dacă sunteți un iubitor al Halloween-ului sau pur și simplu căutați ocazia de a vă distra și de a vă exprima creativitatea, organizarea unei petreceri de Halloween poate fi o experiență minunată. Așa că puneți-vă pălăriile de vrăjitoare și dați frâu liber imaginației pentru a crea o petrecere de neuitat, plină de magie și mister.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *