Activități în mașină BINGO – 2 fișe cu educație rutieră

Activități în mașină…Știm că drumurile cu mașina pot deveni rapid plictisitoare pentru cei mici. În încercarea de a combate plictiseala și de a face timpul petrecut în mașină mai distractiv și interesant, am creat două fișe de lucru Bingo speciale, perfecte pentru micul călător.

Am revenit cu activități în mașină, asta după ce am spart gheața cu primul joc pe care îl gasiți aici. Este o vânătoare de comori numai bună pentru doborât plictiseala și antrenat atenția pentru detalii.

Inspirația a venit după ce am observat ca exista chestionare rutiere pentru cei mici așa ca m-am pus la treabă. Fișa cu semnele este menita să deschidă subiectul semnelor de circulație și utilitatea sau însemnătatea lor.

Activități în mașină de tip BINGO

  1. Fișa de lucru Bingo a Semnelor de Circulație: Această fisa de lucru este plină de semne de circulație interesante și importante. Te vei distra să le cauți și să le bifezi pe măsură ce le vezi în timpul călătoriei. Da, pot participa și adulții, joaca e mai amuzantă asa. De la semnul de „Oprire” la cel de „Prioritate”, vei deveni un adevărat expert în semnele de circulație.
  2. Fișa de lucru Bingo a Județelor din România: Această fisa de lucru este perfectă pentru a a testa atenția asupra detaliilor din plăcuțele de înmatriculare. Este o ocazie excelentă pentru exersarea Județelor și, de ce nu, a reședințelor de județ.

Ei bine, ce ar fi un joc Bingo fără premii tentante? Aventurio are câteva idei grozave pentru a răsplăti completarea cu succes a fișelor de lucru Bingo

Premii & recompense

  1. Stickere și abțibilduri: Ideale pentru a decora propriul album de călătorii sau jurnal de aventuri.
  2. Excursie la un loc de joacă: Părinții îi pot răsplăti pe copii cu o excursie la un parc de distracții sau la un loc de joacă preferat. Astfel, copiii se vor bucura de timpul petrecut într-un mediu distractiv și interactiv.
  3. Vizionarea unui film la cinema: O altă recompensă grozavă poate fi o seară la cinema, unde copiii pot alege un film pe care doresc să-l vizioneze.
  4. Jocuri de societate sau cărți educative: Dacă copilul tău este pasionat de jocuri de societate sau de lectură, părinții pot oferi premii precum jocuri de societate interesante sau cărți educative pe subiectele preferate ale copilului. Aceste premii vor răsplăti realizările lor și vor încuraja să continue să învețe și să se distreze în același timp.
  5. Voucher pentru o delicatesă preferată: O recompensă dulce poate fi un voucher pentru o înghețată sau pentru o delicatesă preferată. Copiii își pot alege ce le place și se pot bucura de o gustare specială ca răsplată pentru eforturile lor.
  6. Timp dedicat în familie: Uneori, cea mai valoroasă recompensă poate fi timpul petrecut împreună ca familie. Părinții pot planifica o activitate specială sau o excursie în care să se implice întreaga familie. Astfel, copiii simt că recompensa lor este o experiență memorabilă în familie.

Indiferent de premiul ales, este important să se recunoască eforturile și realizările copiilor. Aceste premii vor motiva copiii să continue să se implice și să învețe, transformând călătoriile cu mașina într-o experiență distractivă și educativă.

  • Vârsta recomandată: 4 ani +
  • Alte ustensile: creion, pix sau ștampilă pentru marcare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *